Application links and outbound connections failing after upgrade to 5.+

お困りですか?

アトラシアン コミュニティをご利用ください。

コミュニティに質問

プラットフォームについて: Server と Data Center のみ - この記事は、サーバーおよびデータセンター プラットフォームのアトラシアン製品にのみ適用されます。

問題

After upgrading Bitbucket to a version after 5.0, outbound connections are failing and you may be receiving messages like the following for application links in your atlassian-bitbucket.log file. 

c.a.a.c.DefaultApplinkStatusService Network error while attempting to retrieve status of Application Link 

When attemtpting to recreate application links you may see the following error: 

2017-10-19 14:12:54,760 ERROR [https-jsse-nio-8443-exec-328] s9sxdcb @1DNPP7x954x841442x2 8ggaq6 10.0.0.1 "GET /rest/applinks/3.0/applicationlinkForm/manifest.json HTTP/1.1" c.a.a.c.r.u.CreateApplicationLinkUIResource Null manifest retrieved
2017-10-19 14:14:41,873 ERROR [https-jsse-nio-8443-exec-318] 8ggaq6 @1DNPP7x954x841442x2 8ggaq6 10.0.0.1 "GET /rest/applinks/3.0/applicationlinkForm/manifest.json HTTP/1.1" c.a.a.c.r.u.CreateApplicationLinkUIResource ManifestNotFoundException thrown while retrieving manifestcom.atlassian.applinks.spi.manifest.ManifestNotFoundException: com.atlassian.sal.api.net.ResponseStatusException: Unexpected status: 403 

 

診断

You may have escaped pipes in your -Dhttp.nonProxyHosts. If Bitbucket is hosted on Linux this is likely in the <BitbucketInstallationDir>/bin/_start.webapp.sh file

JVM_SUPPORT_RECOMMENDED_ARGS="-Dhttp.nonProxyHosts=localhost\|127.0.0.1\|10.*.*.*\|*.awd 

As of Bitbucket Server 5.0+ the pipe (|) does not need to be escaped with the backslash (\). Using the pipe(|) alone is sufficient for multiple proxy hosts.

ソリューション

Remove the backslashes and restart Bitbucket Server.

最終更新日: 2017 年 9 月 31 日

この内容はお役に立ちましたか?

はい
いいえ
この記事についてのフィードバックを送信する
Powered by Confluence and Scroll Viewport.